QTTabBar

Objavljeno September 22, 2015 – 13:47 u kategoriji: Programi za Desktop, Razno, Sistemski programi
 

QTTabBar

QTTabBar je besplatan program koji povećava funkcionalost Windows Explorer-a, optimizuje njegov pristup fajlovima i upravljanje folderima.

Glavna prednost ovog programa je što omogućava kreiranje kartica (tabova) za dodatno pretraživanje i pregled particija ili foldera u okviru jednog prozora.

Pored toga, program omogućava brz i jednostavan pregled sadržaja određenih particija i foldera, bez potrebe njihovog otvaranja. Naime, postavljanjem miša preko njihovih ikonica ili naziva pojaviće vam se plava strelica koja aktivacijom tj. klikom na nju izlistava kompletan sadržaj. Ukoliko se u toj listi nalaze slike, prelaskom mišem preko njih prikazaće vam se u dodatnom prozoru sa opštim informacijama kao što su rezolucija i datum kreiranja.

Još neke od prednosti ovog programa su: mogućnost otvaranja nedavno zatvorenih foldera preko istorije pretraživanja, aktiviranje raznih prečica na tastaturi radi lakšeg upravljanja, mogućnost čuvanje omiljenih aplikacija u toolbaru itd.

Ukoliko ste u potrazi za alatima koji će pojednostaviti vaš rad za računarom i učiniti ga produktivnijim, preporučujemo vam da isprobate i ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*