QuiteRSS

Objavljeno February 23, 2016 – 14:29 u kategoriji: Internet programi
 

QuiteRSS

QuiteRSS je besplatan program, otvorenog koda, za praćenje novosti sa web sajtova. Podržan je na Windows, Linux i Mac OS X platformama.

Predstavlja takozvani RSS čitač koji vam omogućava da automatski preuzimate najnovije informacije sa vaših omiljenih web sajtova. Umesto da konstantno posećujete sajtove kako biste videli da li se na njima pojavila nova vest ili članak, možete da koristite ovaj alat koji će uz pomoć RSS feedova taj posao obavljati umesto vas.

QuiteRSS poseduje intuitivan korisnički interfejs, sastoji se od opcija za automatsko ažuriranje izvora vesti, korisničkih filtera, opcija za vizuelna i audio podešavanje, za definisanje prečica na tastaturi itd.

Sve prikupljene novosti tokom korišćenja ovog programa možete sortirate po različitim kriterijumima, kategorijama i prethodno definisanim oznakama. Takođe, tokom pregledanja možete prilagoditi izgled stranica na kojima se nalaze, omogućavanjem ili onemogućavanjem prikaza slika, oglasa, izvora i sličnih stvari radi udobnijeg čitanja.

QuiteRSS je mali ali koristan program koji vam omogućava da na jednostavan način uvek budete u toku sa najnovijim internet dešavanjima. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija QuiteRSS za Windows koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju ili verziju za neku drugu platformu kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*