RealPlayer

Objavljeno December 16, 2012 – 11:23 u kategoriji: Internet programi, mp3 i Muzički programi, Video
 

RealPlayer

RealPlayer je besplatan program za skidanje i gledanje video klipova. Ovaj plejer se razlikuje od konkurencije zato što vam omogućava da gledate, preuzimate i pretražujete YouTube i Facebook video klipove, direktno iz glavnog prozora plejera.

Korisnički interfejs je veoma jednostavan, sa leve strane se nalaze video kategorije i glavni navigacioni meni, a iznad glavnog prozora se nalazi meni sa 5 osnovnih fukcija: Now Playing, Library, Burn, Web Videos, Online Guide.

Kada skinete video, on odlazi u Library i odatle ga možete gledati, konvertovati u mp3, narezati na CD(za rezanje na DVD potrebna vam je RealPlayer plus verzija plejera koja se plaća), šerovati na Facebook ili Twitter itd.

Da bi ste pretraživali i gledali online video klipove, kada startujete RealPlayer, potrebno je da kliknete na “Web Videos” u gornjem navigacionom meniju. Zatim samo ukucate u polje za pretragu ime klipa koji vas zanima i pritisnete “Enter“.

Vodite računa, prilikom instalacije, RealPlayer će vam tražiti da zatvorite sve aktivne browser prozore i instaliraće svoj addon u vaš browser, tako da, kada budete gledali bilo kakav video online, program će vam ponuditi opciju da ga preuzmete. Takođe vodite računa o asocijaciji ekstenzija za puštanje, pri instalaciji, RealPlayer će pokušati da preuzme većinu video i audio ekstenzija na sebe.

Zaključak

Program je daleko od savršenog ali ako ste zavisnik od online video klipova, RealPlayer je najkompletnije besplatno rešenje za gledanje, preuzimanje i konvertovanje video snimaka sa web-a. Probajte ga, brzo će te se snaći i postaće vam nezamenjiv.

Napomena: Prilikom preuzimanja samog programa, prvo se skida mali instaler, a ovaj posle preuzima kompletnu instalaciju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/7/8

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4.80 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

2 komentara

 1. MarkoKS
  December 17, 2012 u 19:24 | Link

  Samo mala ispravka!
  Snimci skinuti RealPlayer-om mogu se narezati na DVD. (Bar sam ja to mogao.) Uostalom, ako neko ne moze, prosto konvertuje snimak u .avi (ili neki slican) uz pomoc YouTube Downloader-a i gotova stvar.

 2. Željko
  January 17, 2016 u 13:18 | Link

  Hvala za tako dobar, svestranski program. Super radi na win 10.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*