RedNotebook

Objavljeno February 1, 2017 – 09:20 u kategoriji: Poslovni programi
 

RedNotebook

RedNotebook je besplatan program, otvorenog koda, za vođenje beleški na dnevnom nivou. Dostupan za Windows, Mac OS i Linux operativne sisteme, u standardom i u portabilnom izdanju.

U pitanju je mali alat koji vam omogućava da vodite beleške po danima u kalendaru, da iste beleške uređujete, u okviru njih ubacujete fajlove, slike, liste, spiskove, linkove, prelome, linije, običan tekst oblikovan na različite načine (bold, italic, underline, stricken).

RedNotebook dolazi sa već nekoliko predefinisanih šablona za sastanke, putovanja i slično, koje vam dodatno mogu olakšati upotrebu ovog programa. Takođe, dolazi i sa opcijama za izvršavanje jednostavnog backup-a, izvoz fajlova u HTML, PDF, LaTeX ili TXT formatu.

Prilikom kucanja teksta u okviru ovog programa možete da koristiti tagove, kako bi kasnije mogli lakše da pretražujete vaše beleške po ključnim rečima.

Ukoliko vam je potreban brz, stabilan i lak za upotrebu, program za vođenje beleške na dnevnom nivou, onda je RedNotebook odlično rešenje za vas. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Mac OS

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 3.80 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*