Rescue Time

Objavljeno June 19, 2017 – 21:03 u kategoriji: Internet programi, Razno
 

Resue Time Prikaz Aplikacije

Rescue Time je besplatna aplikacija koja omogućava korisnicima da prate provedeno vreme na svojim računarima. Rescue Time radi u pozadini računara i prati sve aktivnosti korisnika ali takođe omogućava organizaciju vremena za efikasnije korišćenje računara.

Rescue Time vam daje uvid u sve sate i minute provedene na računaru, od specifičnih detalja do sveobuhvatnih pregleda. Ako ste se ikad pitali gde vam je otišlo svo vreme na računaru ova aplikacija može tu da vam pomogne. Ali uz praćenje aktivnosti Rescue Time takođe pomaže korisniku da organizuje svoje vreme na efikasan način.
Ova aplikacija ima opciju da prikazuje sve statistike o aktivnosti u tabelama korisnih i aplikacija koje odvraćaju pažnju.

Rescue Time je besplatna aplikacija koja sadrži opcije plaćanja, ali te opcije samo omogućavaju više korisnih stavki koje nisu neophodne da bi aplikacija radila. Besplatna verzija omogućava praćenje aktivnosti aplikacija i veb stranica dok plaćena verzija ima naprednije opcije kao što je mogućnost blokiranja veb stranica koje odvlače pažnju.

Za korišćenje Rescue Time aplikacije korisnik mora da napravi besplatan nalog sa svojom email adresom. Ova aplikacija je jako korisna korisnicima koji provode dosta vremena na svom računaru i omogućava im da efikasno organizuju svoje vreme.

Sistemska Zahtevnost:

Takozvani webware tj, aplikacija koristi internet pretraživač.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*