Reshade Image Resizer

Objavljeno September 19, 2017 – 10:56 u kategoriji: Programi za obradu digitalnih fotografija
 

Reshade Image Resizer prikaz programaReshade Image Resizer je besplatan program koji služi za promenu veličine fotografija i slika bez gubitka kvaliteta. Može da povećava slike bez uobičajenog zamućivanja, gubitka oštrine, oštrih ivica i ostalih posledica koje se javljaju prilikom povećavanja rezolucije slika. Reshade daje mogućnost korisniku da od slike male rezolucije napravi kristalno čiste slike različitih većih rezolucija.

Reshade Image Resizer je veoma jednostavan za korišćenje tako da je pogodan za početnike, ali i za već iskusne korisnike. On nudi podešavanja koja se lako setuju, brzi pregled, razne prečice na tastaturi za brže korišćenje i mnoge druge funkcije koji čine Reshade veoma dobrim programom. Moguće je menjati veličinu slikama različitih formata kao što je jpeg, tiff, png i bmp. Reshade takođe nudi podešavanje za štampu jer podržava većinu CMYK modela boja. Pre instalacije pogledajte sistemsku zahtevnost programa, Reshade ne zahteva mnogo u vezi računara tako da tu ne bi trebalo da bude problema.

Reshade omogućava korisnicima da uvećaju sliku da bude čak i nekoliko puta veća od originala i to bez vidljivih gubitaka kvaliteta. Pored predefinisanih uvećanja, korisnici mogu i sami da podese željenu rezoluciju za uveličavanje digitalnih fotografija. Ovaj program može da radi sa više slika od jednom i da usput daje pregled u realnom vremenu na sve promene koje korisnik primeni.

Preuzmite Reshade Image Resizer instalacioni fajl sa linka ispod. Nakon pokretanja instalacije, samo pratite instrukcije. Korisnički interfejs je jednostavan, tako da, čak i korisnici koji se prvi put susreću sa ovakvim programom, neće imati poteškoća da se snađu.

Sistemska Zahtevnost:

Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

  • RAM: 128 MB memorije.
  • Hard Disk: 100 MB slobodnog prostora.

Ako planirate da koristite ovaj program, obavezno pročitajte naše: Uputstvo za upotrebu Reshade Image Resizer-a

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*