Runscanner

Objavljeno May 25, 2017 – 11:21 u kategoriji: Sistemski programi
 

Runscanner Prikaz Glavnog Prozora

RunScanner je besplatan program koji služi za skeniranje računara i prikaz svih pokrenutih programa, drajvera i prikaz lokacija sistemskih fajlova. Runscanner može da otkrije promene u vašem računaru izazvane virusima ili čak ljudskom greškom. Runscanner je u takozvanoj “freeware” kategoriji programa što znači da je program besplatan ali kod sa kojim je napravljen nije dostupan svima.

Runscanner je ozbiljan program i treba dosta znanja u Windows operativnom sistemu da bi se koristio. Preporučeno je da korisnici rade u programu sa dosta opreznosti jer ako obrišu neku stavku može doći do velikih problema u operativnom sistemu. Program nudi dva različita načina korišćenja za različite korisnike, “Begginer” i “Expert”, tj Početnik i Ekspert.

Početnički mod ima opciju skeniranja i updejtovanja ali i link do specijalnog foruma za pomoć, takođe postoje tri polja za čuvanje datoteka sa skeniranja za postavljanje na forumima. Runscanner je više namenjen za korisnike koji već znaju neke osnove jer je potrebno znanje o forumima i postavljanje stavki skeniranja.

Nije moguće praviti izmene u početničkom modu, ali je moguće u ekspertskom. U programu postoji dosta upozorenja o pametnom korišćenju, jer je veoma lako obrisati neku bitnu stavku koju program neće moći da povrati. Na primer u prozoru za prikaz malware programa, runscanner prikaže listu svih trenutnih pokrenutih procesa, a na korisniku je da zna koji od tih procesa je deo malware a koji windowsa.

Runscanner je besplatan program i ima bazu podataka o preko 900.000 različitih windows sistemskih datoteka. Korisnici mogu da saznaju više informacija o (.exe, .dll, .sys) datotekama i mogu da nauče tehničke detalje o ovim windows pokretnim datotekama.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000 / XP / 2003 / Vista

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*