Skidanje video klipova sa Interneta

Objavljeno April 27, 2014 – 14:56 u kategoriji: Internet programi, Uputstva, Video
 

Skidanje video klipova sa Interneta

Skidanje video klipova sa Interneta nije ni malo komplikovan proces. Pripremili smo za vas jednostavno uputstvo za skidanje video snimaka sa bilo kog veb sajta.

Postoje razni načini za skidanje video klipova, jedan od njih je svakako sajt keepvid.com. Odete na keepvid.com, pastujete link do stranice sajta sa kog hoćete da skinete video i kliknete na download. Ne može biti jednostavnije. Jedina mana ove metode je što nisu podržani baš svi sajtovi. Da bi ste koristili keepvid.com morate da imate instaliranu Javu na računaru.

Pored prethodno navedene metode, postoji i jednostavan način da skidate video klipove sa aspolutno bilo kog sajta na Internetu, sve što vam je potrebno za skidanje video klipova sa Interneta je instaliran Internet browser: Firefox ili Chrome.

Da bi ste počeli da skidate video klipove, trebate prvo da istalirate dodatak(Add-on) za Firefox ili Chrome, a to su Video DownloadHelper za Firefox i Video Downloader professional za Chrome.

Video DownloadHelper

Ovo uputstvo se odnosi na Video DownloadHelper za Firefox. Mi vam preporučujemo da koristite Firefox, jer nismo testirali kako radi dodatak za Chrome.

1) Kada ste instalirali Video DownloadHelper za Firefox, prvo trebate da podesite folder u kome će dodatak da čuva skinute video klipove, kao i broj dozvoljenih istovremenih downloada.

Evo kako to da izvedete: u Firefox meniju Kliknete na “Tools“, pa na “DownloadHelper” pa na “Preferences

(kliknite na sliku ispod da biste je uvećali)

Video DownloadHelper podešavanja

Kada vam se otvori prozor sa podešavanjima, kliknete na “Services“, pa na “Download“. Tu promenite opciju “Max Downloads” na 15 i kliknete na “Change directory” da izbarete folder u koji želite da budu smešteni skinuti video klipovi.

(kliknite na sliku ispod da biste je uvećali)

Video DownloadHelper podešavanja

2) Kada ste podeseli sve prethodno navedeno, spremni ste za skidanje video klipova sa YouTube-a, Facebook-a ili bilo kog drugog sajta. Video snimci se skidaju sa svega par klikova mišem, a postupak je sledeći:

Na primer, otvorite link prva.rs/web-tv/serija/samac-u-braku/11573/samac-u-braku—6epizoda.html i pustite video. Kada ste pustili video, ikonica za Video DownloadHelper će početi da se vrti(tri balnočića), vi u tom trenutku trebate da uradite sledeće:

 1. kliknete levim klikom miša na malu sterelicu pored ikonice za Video DownloadHelper
 2. kliknete levim klikom miša na ime video klipa koji želite da skinete
 3. kliknete levim klikom miša na “Download”

Ceo postupak je prikazan na slici ispod:

(kliknite na sliku ispod da biste je uvećali)

Uputstvo za skidanje video klipova sa Interneta

I to je to, video klip će se skinuti na vaš računar u folder koji ste prethodno podesili. Za gledanje skinutih video klipovao preporučejemo vam sjajni, a potpuno besplatni Gom video plejer.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 3.71 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

6 komentara

 1. Dejan
  April 29, 2014 u 12:12 | Link

  Kako skidati video snimke sa Yahoo movies?

 2. Talaba
  July 16, 2014 u 15:40 | Link

  JDownloader je majka za skidanje.

 3. nole
  January 18, 2015 u 16:40 | Link

  super

 4. Mimo
  September 8, 2015 u 21:32 | Link

  Ovo je super stvar. Mogu da skidam filmove ili crtane koji su pusteni u bioskope naravno ako ih ima na nekim sajtovima bioskopa. Najbolji program ikad i vi ste najbolji koji ste ga postavili. Hvala

 5. Aleksandar
  September 16, 2015 u 02:51 | Link

  Jednostavno internet download manager skida sve i svasta

 6. Gordana
  January 23, 2017 u 22:09 | Link

  Imate još jednostavnije, bez ikakvih skidanja programa. Ako hoćete da skinete neki video sa jutjuba, dovoljno je da iz linka uklonite samo ube, i onda možete birati da li hoćete u mp3 ili baš u video formatu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*