Skype prevodilac dostupan svim Windows korisnicima

Objavljeno January 17, 2016 – 21:46 u kategoriji: Internet programi, Programi za chat
 

Skype prevodilac

Microsoftova ideja da se jezičke barijere otklone i da se olakša komunikacija sa prijateljima, poznanicima i poslovnim saradnicima koji ne govore isti jezik, sada je ostvarena. Naime, obećani Skype prevodilac u realnom vremenu sada je dostupan svim Windows korisnicima.

U pisanom obliku, Skype prevodilac može da prevede u realnom vremenu 50 jezika. Dok je prevođenje u realnom vremenu glasovne komunikacije između dva sagovornika za sada dostupno na sedam jezika, među kojima se nalaze: Engleski, Francuski, Nemački, Italijanski, Mandarinski, Portugalski i Španski.

Da bi ste koristili Skype prevodilac, neophodno je da imate instaliranu poslednju verziju ovog programa (Skype for Windows). Kako ste taj uslov ispunili, u okviru chat panela koji vam se otvara prilikom izborom nekog od vašeg kontakta pojaviće vam se ikonica globusa. Klikom na nju možete da upravljate Skype prevodiocem i da izmenite podešavanje koje su postavljenje po difoltu.

Ukoliko je vaš prijatelj prilikom otvaranja Skype naloga definisao svoj maternji jezik koji je različiti od vašeg, Skype prevodilac će biti automatski aktiviran. Ako to nije slučaj ili ako su postavke pogrešne, možete podesiti njegov i vaš maternji jezik upravo klikom na tu ikonicu globusa.

Skype i dalje naporno radi na tome da svi jezici budu podržani, tako da vrlo uskoro očekujemo dalji napredak. Do sada je svakako učinjen jedan veliki korak u internet komunikaciji koji je vredan svačije pažnje i isprobavanja.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4.30 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*