SlimDrivers Free

Objavljeno September 30, 2011 – 18:23 u kategoriji: Drajveri, Razno, Sistemski programi
 

SlimDrivers Free

SlimDrivers Free je besplatan program za automatsko ažuriranje drajvera na vašem računaru. Ovo je program koji će biti od velike pomoći korisnicima koji ne vode brigu o drajverima na svom računaru, jer ovaj program automatski i u relnom vremenu uz pomoć “cloud” tehnologije skenira i nadograđuje vaše drajvere.

SlimDrivers Free je prvi program ove vrste baziran na najnovijoj “cloud” tehnologiji. Program omogućava instant optimizaciju komunikacije između vašeg računara i periferija sistema kao što su štampači, grafičke i zvučne karte, matične ploče, USB portovi, igrački kontroleri i drugi uređaji.

SlimDrivers skenira vaš računar, identifikuje odgovarajuće drajvere koji su vam potrebni, povlači ih iz “oblaka” i automatski ih instalira individualno za svaki računar.

Prednost ovog programa je i i to što je jedan klik (one-click) aplikacija, tj. pritiskom na
“Start scan” dugme na osnovnoj strani programa, proces automatskog skeniranja i identifikacije drajvera počinje. Nakon toga, program kreira profil drajvera za skenirani računar i pristupa onlajn “cloud” bazi za najnovije drajvere. SlimDrivers započinje proces instalacije automatski, odmah poboljšavajući performanse perifernih uređaja održavajući integritet u kumunikaciji između hardvera i softvera.

Zbog svoje cloud baze, korisnici imaju pristup trenutnim updejtima za sve svoje komponente, izbegavajući mukotrpno pretraživanje Interneta i traženje prave oznake hardvera. Aplikacija detektuje u realnom vremenu kada je neki drajver zastareo, a onda skida i instalira najnoviju verziju. Program podržava veliku većinu popularnog hardvera i radi na 32 ili 64 bita.

Za one koji se manje razumeju, kao i za one koji žele da uštede vreme, ovaj program je idealno rešenje za rad sa drajverima.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (15 ocena, prosečno: 4.87 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Bora
    September 25, 2015 u 13:32 | Link

    Koristio sam ga i nezamenljiv je SlimDrivers Free

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*