Slovo

Objavljeno January 14, 2016 – 13:23 u kategoriji: Edukacioni programi, Igrice, Razno
 

Slovo

Slovo je besplatan program za učenje takozvanog slepog kucanja tj. brzog i preciznog kucanja bez gledanja u tastaturu. Razvijen je od strane Microsofta.

Prvenstveno je namenjen učenicima i studentima, a potom i svim ostalim korisnicima koji žele da usavrše svoje veštine kucanja zbog povećanja produktivnosti u radu.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Prilikom korišćenja ovog programa, na raspolaganju vam je izbor između klasičnog i interaktivnog načina učenja (u vidu Igrice). Takođe, i izbor pisma (latinice ili čirilice) koji želite da koristite.

Klasičan način uključuje sekcije „Učenje kucanja“ i „Vremensko kucanje“. „Učenje kucanja“ se sastoji od 12 lekcija, a u zavisnosti od nivo znanja može da se izabere neka od njih. „Vremensko kucanje“ bazirano je na merenju vremena i uvežbavanju brzine prilikom kucanja.

Igrica omogućava interaktivno učenje pomoću vozila koje se kreće po stazi određenom brzinom, a cilj je otkucati određenu reč koja se pojavljuje prilikom krivina kako isto vozilo ne bi sletelo sa puta.

Kompletan program propraćen je raznim uputstvima i korisnim savetima, počev od položaja sedenja, postavljanje ruku, prstiju itd.

Slovo predstavlja mali ali koristan program za učenje slepog kucanja. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobaju ovaj program. Uputstvo za korišćenje programa možete preuzeti ako kliknete OVDE.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (11 ocena, prosečno: 4.45 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

5 komentara

 1. Dejan
  February 4, 2018 u 15:24 | Link

  Super igrica!

 2. Andrea
  December 1, 2018 u 13:47 | Link

  ovo je super

 3. pavle
  January 29, 2019 u 19:10 | Link

  jako zelim da naucim slepo kucanje

 4. boYan
  May 27, 2019 u 18:44 | Link

  Nažalost nema više ovog programa za download… 🙁 Da li neko zna neku drugu lokaciju gde se može skinuti … Hvala

 5. June 28, 2019 u 10:13 | Link

  Poštovani Bojane, ažurirali smo link za preuzimanje programa, sada je ispravan. Hvala Vam što ste nam skrenuli pažnju da nije bio ispravan.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*