Splat

Objavljeno May 31, 2015 – 11:32 u kategoriji: Programi za Desktop, Sistemski programi
 

Splat

Splat je besplatan program koji vam omogućava da grupno pokrenete ili ugasite programe uz minimalan napor, pritiskom komande na tastaturi.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Nakon pokretanja, prvi korak jeste kreiranje profila i definisanje željene prečice na tastaturi. Prečice određujete desnim klikom na uneti naziv (profil) i izborom opcije Edit Launch Hotkey. Potom, možete da postavite akcije koje želite da ovaj program radi za vas, imate nekoliko opcija: Close Application, Kill Application, Start / Stop Service i Wait / Delay.

Splat vam omogućava i da definišete redosled izvršenja, veličinu prozora za pokrenute programe, kao i da uslovite pokretanje određenog u slučaju da nema predhodnih aktivnih sesija. Zatim, izvršenja akcija možete da uslovite i sa opterećenjem procesora. Nudi vam opciju podizanja zajedno sa operativnom sistemom i još mnogo toga.

Splat je koristan alat koji vam omogućava da na jednostavan način upravljete programima sa kojima svakodnevno radite. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*