SpywareBlaster

Objavljeno October 23, 2016 – 12:57 u kategoriji: Sigurnosni programi
 

SpywareBlaster

SpywareBlaster je besplatan program za zaštitu računara od spyware-a, adware-a i od drugog neželjenog softvera.

U pitanju je alat koji će veoma efikasno sprečiti instalaciju open ActiveX control – špijunskog softvera na računaru, blokirati pokušaje špijunaže preko kolačića u najpopularnijim browserima, ograničiti akcije koje se kriju iza raznih internet lokacija itd. Drugim rečima, koji će efikasno zaštiti korisnika od preuzimanje kontrole nad njegovim sistemom ili od krađe njegovog identiteta.

Pored opcije za blokiranje kolačića, skripti u Google Chrome, Mozilla i Internet Explorer browseru, SpywareBlaster u okviru svog interfejsa nudi alat za jednostavnog kreiranje System Snapshot-a tj. restore tačke koja itekako može da bude od koristi ukoliko ipak dođe do proboja sistema.

Korisnicima u sekciji Tools takođe su na raspolaganju i opcije za dodatnu kontrolu Internet Explorera, sa kojima mogu da promene početnu stranu, deaktivirate Flash podršku ili da izrade sopstvenu listu ActiveX objekata koje žele da blokiraju.

SpywareBlaster predstavlja zaista moćan program za zaštitu računara od zlonamernog softvera, koji je jednostavan za upotrebu i nezahtevan što tiče sistemskih resursa. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*