Start Menu 8

Objavljeno February 15, 2015 – 12:18 u kategoriji: Razno, Sistemski programi
 

Start menu 8

Operativni sistemi Windows 8 i 8.1 doneli su sa sobom mnogo novina, jedna od njih jeste prikaz Metro Start menija i izostavljanja onog na koji smo već navikli.

Start Menu 8 je besplatan program koji omogućava vraćanje „klasičnog“ Start menija sa čijim izgledom smo mogli da se upoznamo u operativnom sistemu Windows 7 i na koji smo navikli godinama u nazad. Ono što ovaj program izdvaja od konkurencije, jeste da uz pomoć njega možete u potpunosti izbeći pojavljivanje početnog ekrana (Start Screen-a) kod Windows 8 operativnog sistema.

Pomoću ovog programa možete da prilagoditi izgled start menija prema vašem ukusu. Na raspolaganju su vam razne mogućnosti, počev od promene ikonice samog dugmeta Start. Zatim, izbor stila i podešavanja njegove transparentnosti, veličinu fonta, boje, jezika. Možete da podesite način sortiranja programa, kao i da izaberete programe koji će vam se prikazivati u desnom delu menija itd.

Ukoliko ste i vi jedan od mnogobrojnih korisnika kojima je teško da se priviknu na novi interfejs Windowsa 8, onda ovo je odlično rešenje za vas.

Prilikom instalacije programa Start Menu 8, potrebno je da dečekirate opciju “Install Advanced SystemCare” kako bi izbegli instaliranje nepotrebnog softvera, pogledajte sliku ispod:

Start menu 8 - instalacija

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*