Swifturn Free Video Converter

Objavljeno August 14, 2011 – 10:52 u kategoriji: Video
 

Swifturn Free Video Converter

Swifturn Free Video Converter je besplatan program za video konverziju koji će vam pomoći da konvertujete video klipove sa bilo kog uređaja brzinom munje, a pritom zadržavajući kvalitet video zapisa. Kao besplatan Video Converter, ovaj program je posebno dobar za konvertovanje HD video zapisa kao i SD videa. Jednostavan korisnički interfejs omogućava video konverziju lako i brzo.

Swifturn Free Video Converter je besplatan za upotrebu i nema ograničenja u bilo kom pogledu. Ovaj besplatan softver je kvalitetna alternativa za plaćene proizvode ovog tipa, nema skrivenih troškova, nema auto obnove licence, nema uslova korišćenja.

Program podržava širok spektar formata za konvertovanje, ovo su samo neki od njih: AVI, WMV, MP4, ASF, DVR-MS, MS-DVR, MOV, 3GP, 3G2, FLV, SWF, QT, RM, RMVB, MKV, AVS, M2TS, MPG, VOB, DV, M1V, M2V, DAT, AMV, DIVX, M4V, MPE, MPV, OGM itd.

Sa Swifturn Free Video Converter-om, možete da konvertujete fajlove za gledanje na iPod-u, iPhone-u, iPad-u, Apple TV-u, PSP-u, BlackBerry-u i mnogim drugim mobilnim telefonima. Kvalitet svakog video formata možete detaljno podesiti i prilagoditi svojim potrebama.

Program je dizajniran da se lako koristi i kroz svaku operaciju možete proći upotrebom čarobnjaka, što pojednostavljuje video konverziju do tačke u kojoj i manje tehnički potkovani korisnici mogu da ga koriste bez teškoća.

Ako želite brz, jednostavan i pre svega besplatan Video Converter, Swifturn Free Video Converter je pravo rešenje za vas, probajte ga.

Operativni sistemi pod kojima radi Swifturn Free Video Converter:

Windows XP/Vista/7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (8 ocena, prosečno: 4.25 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

4 komentara

 1. Prostoja
  August 14, 2011 u 15:11 | Link

  Ne skidajte, sadrži 2 adware-a, Relevant Knowledge i Marketscore. Običnim Scan-om neće vam prijaviti ništa, tek kada instalirate!

  NOD32: Win32/Adware.RK.AB
  BitDefender: Adware.Relevant.BA
  F-Secure: Adware.Relevant.BA
  DrWeb: Adware.Relevant.67
  Sophos: RKnowledge Installer
  GData: Adware.Relevant.BA
  PCTools: Application.RKMarketScore
  Fortinet: Adware/Relevant
  AVG: RelevantKnowledge

 2. Vlada
  August 16, 2011 u 00:17 | Link

  Nemoj plašiti ljude. Adware je samo reklama unutar programa koji AV programi detektuju kao neželjeni kod.

  Program je besplatan i relano je očekivati da traže makar da vam prikažu reklamu zauzvrat. Ja sam ga instalirao i nemam nikakvih problema, moj savet je slobodno ga instalirajte, lepo radi.

 3. Prostoja
  August 26, 2011 u 09:21 | Link

  Nije mi namera da plašim ljude ali kada neki program pokušava da instalira nešto na mom računaru bez moga znanja onda to nije pošteno.I to nisu obične reklame, kao što misliš!

  Evo šta je RelevantKnowledge: RelevantKnowledge – “Engaged in the distribution of malware”.

  Ako hoćete dobar besplatan konverter onda izaberite:
  FormatFactoryiWisoft Free Video Converter

 4. Drim
  September 17, 2013 u 10:58 | Link

  Nakon instalacije se nije mogao pokrenuti. Uklonio, ponovo download, ponovo instalacija, ponovo neće. Nakon toga probao FormatFactory. Iz cuga! Prostoja, hvala za link, nisam znao za taj sajt.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*