SysGauge

Objavljeno March 29, 2017 – 10:22 u kategoriji: Sistemski programi
 

SysGauge

SysGauge je besplatan program za praćenje i analiziranje performansi računarskih sistema.

U pitanju alat koji vam omogućava da jednostavno pratite upotreba CPU, korišćenje memorije, aktivnosti diska, mrežne aktivnosti, operativni sistem, status procesa, sistemskih datoteka i USB aktivnosti.

SysGauge vam omogućava da podesite ograničenje vezane za svako praćenje sistema, da podesite način izveštavanja, unesite određene komande koje će se izvršavati kada je testiranje uspešno da završeno i slično.

Takođe, pruža vam mogućnost da automatski analizirate postojeći sistem, korišćenje svih resursa, proverite sve kritične probleme i vidite lako razumljive rezultate analize sistema. Sve prikupljene informacije u okviru ovog programa možete, na zahtev ili automatski u redovnim intervalima, sačuvati u nekoliko standardnih formata, uključujući HTML, PDF, TXT, CSV i XML.

Pored praćenje lokalnog računara, pomoću SysGauge-a možete da testirate i udaljene računare i da analizirate njihove performanse iz različitih tačaka gledišta.

SysGauge predstavlja pouzdan program za praćenje i analiziranje performansi sistema, koji pokazuje izuzetan odziv tokom procesa testiranja i nudi niz različitih brojača. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*