T-REX Dinosaur

Objavljeno May 4, 2015 – 09:29 u kategoriji: Igrice, Programi za pregledanje Interneta, Razno
 

T-REX-Dinosaur

T-REX Dinosaur predstavlja Google Chrome Easter Egg tj. sakrivenu igricu u Google Chrome browseru. Jedini način dolaska do nje jeste u slučaju prekida internet konekcije. Ova simpatična i naizgled zanimljiva igrica ispisana je u Java skripti, čiji kompletan kod možete pogledati na linku.

Kako bi isprobali ovu igricu potrebno je da diskonektujete vezu sa internetom na vašem računaru, a potom da pokrenete Google Chrome browser. Kada vam se prikaže error connection page potrebno je da na tastaturi pritisnete space ili strelicu na gore. Ovim komandama aktivirate prikazanog dinosaurusa i pomažete mu da savlade prepreke tj. da preskoči kaktuse koje mu se nađu na putu. Prelaskom što dužeg puta imaćete i više poena. Ukoliko ipak ne uspete da zaobidjete prepreku igra se završava, ali uvek možete da počnete ispočetka. Najbolji rezultat vam ostaje upamćen sve do ponovnog učitavanja ili zatvaranja stranice.

U slučaju da želite da pristupite igrici preko Android uređaja, potrebno je da na njemu isključite opcije mobile data i Wi-Fi connection ili da uključite airplane mode. Procedura je ista kao na desktop računarima, samo što u ovoj situaciji umesto pritiskanja strelicu na gore jednostavno tapkate po ekranu.

T-REX Dinosaur svakako može da vam posluži kao dobra zanimacija dok god vam je internet konekcija onemogućena, uz ovu igricu možete da se opustite i stripljivo sačekate ponovno povezivanje.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*