Teamspeak

Objavljeno May 9, 2017 – 10:52 u kategoriji: Igrice, Programi za chat
 

Teamspeak glavni prozor Teamspeak je besplatan program za ostvarivanje komunikacije, tekstualne i glasovne, među gejmerima, prijateljima i kolegama. Teamspeak je takozvana VoIP aplikacija koja je dizajnirana tako da je sigurnost na prvom mestu, sa kristalno čistim kvalitetom zvuka, mogućnost da se prilagodi do hiljadu korisnika i sa moćnim funkcijama odličnih performansi. Teamspeak je takozvani Švajcarski nožić od programa za komunikaciju.

Da bi ste počeli da koristite ovaj program možete da sami da držite server da budete takozvani host ili da ga zakupite kod jednog od ovlašćenih teamspeak host provajdera (Authorized TeamSpeak Host Provider-ATHP). Takođe možete se pridružiti tuđem serveru i pričati sa ljudima na njemu. Aplikacija je dizajnirana tako da ne prati vaše razgovore i poruke i takođe nema potrebe prijavljivanja. Vašu adresu teamspeak servera možete podeliti sa prijateljima ili ljudima sa kojim želite da pričate trenutno i sve to preko bestlatne desktop aplikacije koju kada instalirate, samo ukucate adresu servera na kom želite da se pridružite i možete da pričate sa bilo kim.

Teamspeak glavni prikaz

Aplikacija takođe omogućava da napravite hijerarhiju tako da vi kontrolišete ko i gde može da pristupi i priča. Možete i omogućiti AES (Advanced Encryption Standard) za ceo server ili samo za neke kanale za dodatan sloj zaštite. Takodje možete prilagoditi aplikaciju kako vama odgovara, vašem ličnom stilu sa raznim temama, zvukovima i ikonicama.

Teamspeak prilagodljiv prikaz

Još jedna korisna stvar jeste da je moguće ostati u kontaktu preko Android ili iOS telefona, i možete pristupiti serveru bilo kad. Teamspeak predstavlja siguran i veoma efikasan program za ostvarivanje komunikacije. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000, XP, 2003, 2008, Vista, Windows 7, 8.1 i 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*