TreeSize Free

Objavljeno July 21, 2016 – 17:04 u kategoriji: Sistemski programi
 

TreeSize Free

TreeSize Free je besplatan program za vizuelizaciju iskorišćenog prostora na hard disku.

Uz pomoć ovog programa možete na slikovit način tj. preko jasnog grafikona i brojčanih vrednosti da vidite tačnu statistiku i strukturu zauzetog prostora u određenim direktorijumima i poddirektorijumima na vašem hard disku.

TreeSize Free poseduje jednostavan i intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg nudi alate za različita sortiranja (prema veličini, oznaci, nazivu itd. ), za osnovi rad sa fajlovima (delete, copy, cut), podešavanje nivoa prikaza (na raspolaganju do šest nivoa), za izradu izveštaja, za pojedinačno skeniranje, na primer, samo određene particije, eksternog uređaja i slično.

Nakon instalacije, jedan od načina pristupa ovom programu je preko kontekstualnog menija, odnosno preko menija koji se otvara desnim klikom na određeni fajl.

TreeSize Free se može pronaći i u portabilnom izdanju, gde upotreba ne zahteva prethodnu instalaciju već samo pokretanje njegovog izvršnog .exe fajla.

TreeSize Free predstavlja brz i jednostavan program za vizuelizaciju iskorišćenog prostora na hard disku. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*