TunnelBear

Objavljeno May 16, 2017 – 15:49 u kategoriji: Android, Mrežni programi, Sigurnosni programi
 

TunnelBear Prikaz Programa

TunnelBear je besplatan VPN (Virtual Private Network) program koji omogućava da sakrijete pravu fizičku lokaciju sa koje pristupate Internetu. Veoma je koristan ako želite da pristupite veb sajtu koji dozvoljava pristup samo za korisnike iz određenih država, onda to možete postići uz pomoć ove aplikacije..

Takođe služi da sakrije vašu IP adresu koja je jedinstveni broj koji sajtovi koriste da otkriju vašu fizičku lokaciju i da prate vaše kretanje i navike na Interentu. Zato je VPN veoma koristan jer čuva vašu IP adresu od veb sajtova i hakera. Od mogućih lokacija, ovaj program ima servere u 20 država ali ne i u Africi, i mestima kao što je Rusija i Turska zbog njihovih zakona o pristupu internetu.

Program funkcioniše na principu Virtuelne Privatne Mreže – VPN (Virtual Private Network) koja preusmerava vaš internet saobraćaj preko njihovih servera. Aplikacija je besplatna, ali samo za mesečni protok od 500 Mb, a možete dobiti i još 1 Gb besplatnog protoka na mesečnom nivou ako podelite njihovu reklamu na Twitteru. Ako vam treba više od ponuđenog saobraćaja postoji i opcija plaćanja 4,99$ mesečno za neograničen saobraćaj.

TunnelBear Prikaz Rada u Programu

Kad program pokrenete prvi put morate se prijaviti preko email adrese a nakon toga možete koristiti VPN. O korišćenju ove aplikacije ne morate da razmišljate mnogo, tako je napravljena da pritiskom na dugme ON se uključuje I onda samo izaberete na mapi preko koje zemlje želite da se povežete na internet. Veoma je jednostavno, a ako samo ostavite ovaj prekidač uključen bićete povezani preko Sjedinjenih Američkih Država. Animirani Medved je tu samo da zabavi korisnika dok se program poveže na izabrani server na jednoj od ponuđenih država.

TunnelBear predstavlja veoma jednostavan i efikasan VPN program. Ukoliko vam je potrebna zaštita identiteta dok surfujete Internetom, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/7/8/10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*