Ultimate Windows Tweaker

Objavljeno November 10, 2015 – 13:49 u kategoriji: Razno, Sistemski programi
 

Ultimate Windows Tweaker

Ultimate Windows Tweaker je besplatan program za optimizaciju Windows operativnog sistema.

Ovaj program sadrži preko 200 različitih opcija koje se mogu primeniti na računaru, kako bi sistem bio vizualno privlačniji, stabilniji i brži.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Ultimate Windows Tweaker poseduje jednostavan korisnički interfejs, koji je sačinjen od osam različitih modula, među kojima su: System information, Personalisation, User Account, System Performance, Security Settings, Network Tweaks itd.

Izborom nekog modula, u desnom panelu programa prikazaće vam sve raspoložive opcije za optizimaciju odabranog segmenta, jednostavnim čekiranjem ili dečekiranjem upravljate njima. Ukoliko ne budete bili zadovoljni nekim rezultatom uvek možete da vratite na default postavke.

Ultimate Windows Tweaker je veoma koristan alat za optimizaciju Windows operativnog sistema. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Ultimate Windows Tweaker za Windows 7/Vista, da preuzmete verziju za Windows 8 ili Windows 10, kliknite na neku od predloženih opcija:

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Zoran
    November 11, 2015 u 10:21 | Link

    Da li uopšte postoji verzija ovog programa za Windows XP SP3

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*