Unapređenja za Viber desktop aplikaciju

Objavljeno July 4, 2017 – 12:49 u kategoriji: Vesti
 

Viber Prikaz Slanja Poruka

Sa najnovijim update-om, viber aplikacija za desktop dozvoljava korisnicima prosleđivanje više različitih poruka za više primaoca. Drugo od dva unapređenja omogućava korisnicima da šalju različite fajlove i da kontrolišu kvalitet tih fajlova.

1. Prosledite više poruka odjednom i još mnogo više na Viber aplikaciji za desktop.

Vaše vreme je vredno, zato ne bi ste trebali da ga trošite za ručno prosleđivanje jedne poruke posebno svakom od vaših kolega ili prijatelja. Sa ovim novim unapređenjem viber želi da omogući svim svojim korisnicima lakše i pogodnije korišćenje aplikacije. Sada korisnik može da prosleđuje ne samo jednu, nego više poruka na veći broj korisnika.

Viber Pikaz Prosledjivanja Poruka

Da bi ste prosledili poruku samo treba da kliknete desnim klikom na tu poruku i da izaberete Foward opciju, nakon toga samo treba da izaberete željene primaoce te poruke. Takođe možete prosleđivati fajlove, slike, linkove i video klipove.

2. Slanje kvalitetnih slika.

Viber Prikaz Slanja Slike

Drugo novo unapređenje jeste omogućavanje korisnicima da opcijom drag & drop šalju fajlove do 200 MB veličine ali i da kontrolišu kvalitet fajlova koje šalju. Ako uživate u fotografisanju ili želite da podelite slike profesionalnog kvaliteta onda to sada možete da postignete u više načina. Korisnik može da šalje originalne verzije slika koje nisu kompresovane kada je kvalitet važan, ali takođe korisnik može da šalje kompresovano, ako želi da pošalje veći broj fajlova odjednom.

  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*