Volumouse

Objavljeno July 16, 2015 – 10:53 u kategoriji: mp3 i Muzički programi, Razno
 

Volumouse

Volumouse je besplatan program za jednostavnu i brzu kontrolu jačine zvuka na vašem računaru pomoću skrol točkića na mišu.

Volumouse je portabilan program tj. ne zahteva predhodnu instalaciju. Dovoljno je raspakujete njegovu ZIP datoteku u željeni direktorijum kako bi bio spreman za korišćenje.

Nakon pokretanja, program će se nalaziti u System Tray-u odakle možete da vršite sva podešavanja. On poseduje jednostavan korisnički interfejs i sve raspoložive opcije prikazuje na jednom mestu.

Volumouse vam nudi mogućnost da definešete više pravila tj. da odredite pravila putem kojih će rotacija točkića uticati na utišavanje, odnosno pojačavanje zvuka. Možete da postavite različite kombinacije prečica za menjanje svakog kanala posebno, da definišete različite komponente i broj koraka.

Pored osnovnih podešavanja, tu su i opcije za uskladjivanje leve i desne ravnoteže, određivanje prozora aplikacije, položaja, vreme kašnjenja itd.

Volumouse je mali ali veoma koristan program. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: u linku za preuzimanje smo ponudili verziju Volumouse za 32-bitni operativni sistem, da prezmete verziju za 64-bitni operativni sistem, kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*