WinSCP

Objavljeno March 24, 2016 – 12:21 u kategoriji: Internet programi, Mrežni programi
 

WinSCP

WinSCP je besplatan program, otvorenog koda, za bezbedan prenos podataka između lokalnog računara i servera. Predstavlja takozvani SFTP i FTP klijent za Windows operativne sisteme.

Program podržava osnovne operacije sa fajlovima, kao što su: preuzimanje (download), slanje (upload), direktno preimenovanje i editovanje postojećih fajlova, kao i kreiranje novih fajlova, simboličkih veza i prečica.

Glavne karakteristike ovog programa su: Podrška za rad sa FTP, SFTP, SCP protokolom; Dve vrste korisničkog okruženja (Explorer i Commander); Višejezični interfejs; Integrisani editor teksta; Podrška za autentifikaciju pomoću SSH šifre, interaktivnog unosa preko tastature, pomoću javnog ključa i Kerberos-a (GSS) itd.

Postoji i portabilna verzija ovog programa, čije korišćenje nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

WinSCP predstavlja moćan SFTP i FTP klijent za Windows operativne sisteme. Svim korisnicima koji u potrazi softverom ove vrste preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija WinSCP koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*