YoWindow

Objavljeno May 24, 2016 – 13:46 u kategoriji: Programi za Desktop
 

YoWindow

YoWindow je besplatan program za prikazivanje vremenske prognoze na desktopu.

Predstavlja naprednu Windows aplikaciju koja prikazuje vremenske uslove preko realtime animacija okarakterisanim realnih atmosferskim uslovima. Drugim rečima, YoWindow na slikovit način tj. promenljivim pejzažima vam prikazuje aktualne vremenske prilike za mesto koje izaberete.

Program se može koristiti u tri režima: kao desktop aplikacija, System Tray servis za ispisivanje najvažnijih podataka i kao Screen Saver koji će preko celog ekrana odabranu scenu dopuniti podacima o vremenskim prilikama.

YoWindow u okviru svog interfejsa vam nudi opcije za definisanje lokacije, promenu satnice, datuma, načina prikazivanje informacija, za ažuriranje, postavljanje sopstvenih slika u pozadini itd.

Postoji i komercijalna verzija ovog programa koja uklanja ograničenja vezana za pregled vremenske prognoze više od naredna tri dana.

YoWindow je mali program koji svoj posao, prikazanje vremenske prognoze na desktopu, obavlja veoma dobro. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4.20 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*