AIMP

Objavljeno February 10, 2015 – 14:48 u kategoriji: mp3 i Muzički programi
 

AIMP AIMP je besplatan multimedijalni plejer namenjen za slušanje muzike. Poseduje 18-kanalni ekvilajzer sa dodatno ugrađenim zvučnim efektima: Echo, Reverb, Flanger, Chorus, Bass, Tempo, Speed, Enhancer, Voice Remover, Pitch.

Audio fajlovi se obrađuju u 32-bita, što daje kristalno jasan zvuk. Ovaj plejer daje mogućnost normalizacije glasnoće, a to vam omogućava da ujednačite jačinu zvuka različitih pesama i oslobodite se ručnog podešavanja. Plejer nudi nekoliko načina prelaska sa jedne numere na drugu. Postepenim utišavanjem, pauzom između pesama, ili neka custom metoda prelaska, ostaje na vama.

AIMP podržava veliki broj audio formata, preko dvadeset, neki od njih su: AAC, AC3, APE, CDA, DTS, FLAC, IT, MIDI, MO3, MOD, M4A, M4B, MP1, MP2, MP3, MPC, MTM, OFR, OGG, OPUS, RMI, S3M, SPX, TAK, TTA, UMX, WAV, WMA, WV, XM itd.

AIMP se odlikuje jednostavnošću i prijatnog je dizajna, a nudi i veliki izbor različitih skinova. Po difoltu razvrstava pesme po folderima. Ispod naziva daje informacije o frekvenciji, bitrejtu i formatu u kojem je fajl snimljen. Redosled ispisanih karakteristika možete da menjate, kao i način sortinja pesama u vašoj plejlisti. Plejliste su prikazene u tabovima i bez prekidanja reprodukcije možete da prelazite iz jedne u drugu. Postoji mogućnost i zaključavanja istih, što je veoma pogodno ukoliko je više korisnika za jednim računarom.

Pored njegove osnovne funkcionalnosti, a to je puštanje muzike, AIMP daje mogućnost pretraga fajlova na plejlistama, upisavanje tekstova, budilnika, tajmera za isključivanje računara u određeno vreme, konvertovanje audio fajlova u različite formate, slušanje online radija itd.

Još jedna dobra strana ovog plejera jesu prečice na tastaturi. Svaku funkciju je moguće dodatno podešavati onako kako vama odgovara. AIMP ima i odličnu podršku za plug-inove.

Na listi besplatnih multimedijalnih plejera, AIMP svakako spada u sam vrh ponude. Probajte ga, bićete prijatno iznenađeni njegovom funkcionalnošću i mnoštvom opcija.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4.33 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Ivan
    September 24, 2015 u 22:41 | Link

    Najbolji multimedijalni plejer za muziku!

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*