BlueLife KeyFreeze

Objavljeno June 7, 2016 – 14:26 u kategoriji: Programi za Desktop
 

BlueLife KeyFreeze

KeyFreeze je besplatan program za zaključavanje tastature i miša.

Ovaj alat može da vam bude od koristi prilikom čišćenja navedenih uređaja, ostavljanja istih na milost i nemilost maloj deci prilikom gledanje crtanih filmova, klipova itd., jer vam omogućava da automatski zamrznete njihove funkcije i time zaštitite sistem i prethodno započete procese od bilo kakvog daljeg pritiskanja.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Nakon pokretanja, program će se smestiti u System Tray-u odakle desnim klikom na ikonicu možete da pristupite njegovim podešavanjima, help i language meniju.

U okviru podešavanja možete da odredite da li će se KeyFreeze podizati zajedno sa operativnim sistemom, da li će njegova ikonicu prilikom aktivacije biti sakrivena, da definišete prečice na tastaturi za automatsko blokiranje uređaja, odredite na koje uređaje će program uticati i slično.

KeyFreeze predstavlja mali i jednostavan alat koji troši minimalne sistemske resurse. Svim korisnicima koji u potrazi za efikasnim rešenjem za brzo zaključavanje tastature i miša preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*