BORGChat

Objavljeno April 17, 2013 – 11:22 u kategoriji: Mrežni programi, Programi za chat
 

BORGChat

BORGChat je besplatan program za komunikaciju(chat) u lokalnoj(LAN) mreži. Recimo da imate u firmi ili kući nekoliko računara koji su međusobno umreženi, ali nemaju pristup Internetu.

Idealan način za međusobnu komunikaciju korsnika tih računara je BORGChat.

Ovo su glavne odlike i mogućnosti programa: glavni chat prozor, privatni razgovori, otvoreni i privatni kanali za chat(kao na IRC-u), privatne poruke, informacije o korisnicima, Avatari, razmena fajlova(slanje i primanje) uz mogućnost pauze i kontrole protoka, slanje slike sa klipborda, više od 200 animiranih smajlija koji ulepšavaju chat i mogućnost dodavanja sopstvenih.

Korisnički interfejs je jednostavan i na njemu će sa lakokoćom snaći svako ko ume da koristi računar i ko je do sada koristio bilo kakav program za chat. Celo okruženje dosta podseća na IRC chat.

Na kraju, možemo slobodno reći da je BORGChat najkompletnije besplatno rešenje za chat u LAN mreži, probajte ga, nas je oduševio svojom jednostavnošću i funkcionalnošću.

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7

Napomena: kada preuzmete program, on dolazi spakovan u ZIP fajl, da bi ste ga instalirali, prvo morate da ga raspakujete. Pročitajte naše uputstvo za raspakivanje ZIP fajlova.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*