Driver Booster

Objavljeno February 5, 2015 – 18:39 u kategoriji: Drajveri, Sistemski programi
 

Driver Booster Driver Booster je besplatan program za pronalaženje i ažuriranje drajvera. Prilikom pokretanja, program automatski vrši skeniranje hardverskih uređaja. Proces skeniranja traje nekoliko sekundi i po njegovom završetku rezultati su prikazuje u listama: Outdated i UpToDate.

Lista Outdate predstavlja zastarele drajvere koje je potrebno ažurirati. Pored tih drajvera prikazan je njihov rejting u odnosu na aktuelnu verziju. Opcija details daje vam informacije o verziji novog drajvera kao i o njegovoj veličini koju je potrebno preuzeti. Sam apdejt se obavlja jednim klikom bez potrebe dodatnog čekiranja, pregleda ili izlaska iz interfejsa programa.

Veoma zanimljiv deo liste pod nazivom Boost for gaming stvoren je da skrene pažnju korisniku koji su to drajveri čijim ažuriranjem može da očekuje poboljšanje igračke performanse sistema.

Driver Booster automatski aktivira restore point, sto omogućava vraćanja izmena ukoliko dođe do greške. Zatim, tihi režim instalacije što omogućava dalji nesmetani rad. Daje opciju za automatsko restartavanje računara po završetku apdejta kako bi nastale promene bile aktivne. Program možete da podesite da se podiže zajedno sa Windowsom, kao i da skeniranje obavlja na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.

Vodite računa da prilikom završavanja instalacije Driver Booster-a, obavezno de-čekirate kućicu “Install Advanced SystemCare Free”, za više informacija pogledajte sliku ispod:

Driver Booster instalacija

Driver Booster je vrlo jednostavan za korisčenje, funkcionalan, sa vrlo korisnim automatizovanim procesima. Ako imate bilo kakvih problema sa pronalaženjem drajvera, ovaj program koji svakako zaslužuje vašu pažnju i dragoceno vreme za testiranje.

Sistemska zahtevnost:

Windows 8, Windows 8.1, Windows, Windows Vista, Windows XP, Windows 7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4.71 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*