FreeCAD

Objavljeno September 2, 2016 – 10:50 u kategoriji: Programi za grafički dizajn
 

FreeCAD

FreeCAD je besplatan program za dizajniranje realističkih objekata svih veličina.

U pitanju je parametarski 3D alat koji je otvorenog koda, proširiv i podržan na Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima. Prvenstveno namenjen iskusnim dizajnerima, programerima, profesorima, a potom i svim ostalim korisnicima koji su zainteresovani za parametarsko trodimenzionalno modeliranje.

Neke od ključnih karakteristika ovog programa su: Sposobnost stvaranja profila za različite zadatke, Bogat izbor alata za crtanje, Mogućnost pretvaranja gotovih modela i 2D crteža; Mogućnost lako upravljanje objektima, Intuitivan korisnički interfejs, Podrška za skripte itd.

Program sa svim raspoloživim alatima omogućava lako kreiranje 3D CAD, MCAD, CAx, CAE i PLM projekata. Na ulazu omogućava učitavanje bitnih informacija iz fajlova različitih formata, poput STEP, IGES, STL, SVG, DXF, OBJ, IFC, DAE i mnogih drugih.

FreeCAD predstavlja pouzdan i moćan grafički editor za efikasno dizajniranje realističkih objekata svih veličina. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Linux

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4.33 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*