Hamachi

Objavljeno June 28, 2015 – 12:16 u kategoriji: Internet programi, Mrežni programi
 

Hamachi

Hamachi je besplatan program koji služi za umrežavanje udaljenih računara putem Internet konekcije.

Bilo da vam je potrebna P2P (peer to peer) veza između računara zbog razmenjivanja podataka, igranje igrica ili nećeg trećeg, sada možete jednostavno da kreirate VPN (Virtual Private Network) u svega par koraka. Besplatna verzija ovog programa vam omogućava da umrežite najviše pet računara.

Hamachi poseduje jednostavan korisnički interfejs. Nakon instalacije, na raspolaganju će vam biti dve opcije: Join an existing network (pridruži se postojećoj mreži) i Create a new network (napravi novu mrežu). Prilikom pravljenje nove mreže potrebno je samo da odredite Network ID i postavite lozinku. Zatim, opcijom manage network možete da vršite podešavanja i da upravljate kreiranom mrežom.

Sa ostalim članovima trenutne mreže možete da komunicirate pomoću chat prozora. Svaka vaša veza i komunikacija sa drugim računarom je šifrovana i veoma sigurna.

Hamachi je jednostavan za koriščenje, čak i manje iskusni korisnici mogu veoma brzo da dođu do željenih rezultata u pravljenju virtuelne mreže. Ukoliko ste u potrazi za programom ove vrste preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*