Image Tuner

Objavljeno April 22, 2011 – 21:06 u kategoriji: Programi za obradu digitalnih fotografija
 

Image Tuner

Image Tuner je mali i besplatan, jednostavan program koji služi za smanjivanje ili uvećavanje slika, prebacivanje iz formata u format i to sve lepo upokavano u jednostavan i lep interfejs. Idealan za smanjivanje slika i pripremanje za upload na Facebook.

Dizajn samog programa je veoma jednostavan i čist, sa veoma korisnim dugmićima poređanih u vrhu prozora i par opcija iz padajućeg menija sa desne strane. Veoma brzo će te naučiti da koristite sam program čak iako nikada ranije niste koristili ništa slično. Pri ubacivanju slika u sam program, možete birati između pojedinačne slike i foldera slika ili ako vam je jednostavnije omogućen je i takozvani drag & drop (prevuci i pusti).

Pri menjanju veličina slika, Image Tuner nudi šablone nekih veličina optimizovanih za specifičnu upotrebu kao što su Facebook ili iPhone ali takođe možete uneti i željenu dimenziju.

Fajlove možete menjati u više formata kao što su:

  • JPEG
  • PNG
  • BMP
  • TIFF
  • GIF

Takođe, možete preimenovati slike i dodavati vodene žigove. Meni “Options” omogućava podešavanje vidljivosti vodenog žiga i kontrolu kvaliteta i kompresije za različite formate slika. Program dolazi sa ugrađenim “Help” fajlom koji je veoma dobro i temeljno napisan.

Image Tuner ne poseduje ni jednu opciju koju do sada nismo već videli u programima slične namene ali ga ističe njegova jednostavnost i odsustvo raznih nepotrebnih opcija.

Program se instalira i deinstalira bez problema. Toplo ga preporučujemo svim korisnicima.

Sistemska zahtevnost:
Win 98 / Win Me / Win 2000 / Win XP / Win 2003/ Win Vista / Win Server 2008 / Win 7 / Win NT

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*