KeePass Password Safe

Objavljeno May 12, 2015 – 09:12 u kategoriji: Android, Poslovni programi, Razno, Sigurnosni programi
 

KeePass-Password-Safe

KeePass Password Safe je besplatan program koji vam omogućava da na bezbedan i jednostavan način upravljate svim vašim šiframa. On predstavlja Password Manager, otvorenog koda koji je podržan na svim platformama (Windows, Mac OS, Linux, Android).

KeePass Password Safe vam omogućava da sačuvate sve vaše naloge sa pristupnim lozinkama na jednom mestu, u enkriptovanoj bazi podataka koja je zaključana glavnom “Master“ lozinkom. Sa KeePass-om možete kreiranu bazu podataka da pripojite određenom fajlu i Windows korisničkom nalogu, kako bi vašu bezbednost još više osigurali.

KeePass Password Safe sadrži snažan Password Generator pomoću kojeg možete da napravite što jaču tj. složeniju lozinku koja će vas sačuvati od raznim sigurnosnih propusta. Prilikom kreiranja lozinke na raspologanju su vam nekoliko opcija, počev od izbora dužine lozinke, karaktera koje će sadržati (samo slova, slova i brojevi, razmak, znakove itd), do mogućnosti ubacivanje složenijih pravila i šablona na osnovu kojih će lozinka biti generisana.

KeePass Password Safe pored kvalitetnog generatora lozinki sadrži i TAN Wizard, alat koji je itekako koristan prilikom potvrđivanja transakcija sa sačuvanim jednokratnim šiframa.

KeePass-Password-Safe-interfejs

Funkcionalnost ovog programa možete da povećate putem raspoloživih plug-inova. Dodatni moduli mogu da vam omoguće bekapovanje podataka, importovanje i exportrovanje informacija u različitih formatima i još mnogo toga.  Sve raspoložive plug-inove možete naći na linku.

Njegova upotreba je krajnje jednostavna. Da bi ste upravljali upisanim informacija i pristupili online nalogu, potrebno je da u interfejsu ovog programa usmeriti strelicu na url sajta i duplim klikom izvršite njegovo otvaranje. Potom, da jednostavnim prevlačenjem korisničkog imena i lozinke u odgovarajuća polja na sajtu izvršite prijavljivanje. Ovo je samo jedan od raspoloživih načina.

KeePass Password Safe svojim mehanizmom i AutoType funkcijom vam omogućava da zaobiđete ručno unošenje šifara na sajtovima i time vas štiti i od programa koji snimaju sve šta kucate na tastaturi takozvanih keylogger-a.

KeePass Password Safe je veoma moćan i koristan alat, koji pruža visok stepen zaštite i onemogućava pristup vašim podacima od strane trećih lica. On predstvalja jedan od programa koji vam toplo preporučujemo da koristite.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija KeePass Password Safe za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS, Android ili iOS kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*