Kodi

Objavljeno September 3, 2015 – 14:19 u kategoriji: Android, mp3 i Muzički programi, Video
 

Kodi

Kodi je besplatan multimedijalni plejer za reprodukciju video, audio i stream sadržaja.

Predstavlja medijski centar, takozvano all in one rešenje, otvorenog koda koji je podržan na svim platformama (Windows, Mac OS, Linux, Android).

Kodi poseduje intuitivan korisnički interfejs. Pomoću glavnog menija ovog programa možete jednostavno da se krećete kroz različite sekcije, kao što su: pictures, video, music, program i system. Ima i odličnu podršku za upravljanje daljinskim upravljačem.

Mogućnosti koje vam nudi ovaj program su zaiste mnogobrojne, samo neke od njih su: jednostavno sortiranje i filtriranje slike, njihova reprodukcije putem slideshowa, uredjivanje i pravljenje playliste omiljenih filmova, emisija i serija zajedno sa titlovima, gledanje TV kanala, praćenje vremenske prognoze itd.

Uz pomoć raznih dodataka možete jednostavno da gledate onlajl filmove, YouTube i Vimeo video materijale, slušate muziku i pratite razne video servise na internetu. Jos neke od prednosti ovog programa su mogućnost snimanja sadržaja, kao i povlačenje informacija o filmovima, serijama itd.

Podržava veliki broj formata, gotovo da ne postoji fajl koji on neće otvoriti, reprodukuje čak i datoteke koje su zapakovane u RAR/ZIP arhivama.

Kodi predstavlja kompletan paket za reprodukciju video i audio sadržaja. Svim korisnicima koji želi sebi da obezbede poseban ugođaj prilikom puštanja multimedijalnih datoteka preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Kodi™ za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS, Android ili iOS kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

2 komentara

 1. Vlastimir
  September 4, 2015 u 07:18 | Link

  Meni nedostaje da uvek kažete koliko zauzima prostora.
  Hvala Vam.
  Pozdrav

 2. Damir
  January 9, 2016 u 17:21 | Link

  Neće se instalirati na XP – minimalno Vista
  Hvala Vam
  Pozdrav

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*