MusicBee

Objavljeno February 2, 2016 – 14:58 u kategoriji: mp3 i Muzički programi
 

MusicBee

MusicBee je besplatan program za organizovanje i reprodukciju audio fajlova.

Predstavlja audio menadžer pomoću kojeg možete jednostavno da pravite plejliste, sortirate i grupišete audio fajlove po različitim kriterijumima, automatski preuzmete više informacija o njima, izvršiti njihovo konvertovanje u različite formate, snimite ih na optičke medijume i još mnogo toga.

Upravljački interfejs ovog programa je više nego pregledan, prvenstveno je orijentisan na prikazivanje teksta što olakšava snaženje u muzičkim kolekcijama. U levom panelu programa smešten je file browser u okviru kojeg možete da pregledate audio fajlove iz snimljenih biblioteka i plejlista, da pretražujete svoj računar, povezane uređaje i cloud servise. Dok je desni panel program rezervisan za listu Now Playing, koja prikazuje osnovne informacije o trenutnim numerama.

MusicBee poseduje mnoštvo dodataka i skinova sa kojima možete da izvršite napredna prilagođavanja. A sto tiče prikaza samog plejera, sem pune verzije interfejsa, na raspolaganju vam nudi još nekoliko verzija.

Na listi mužičkih menadžera, MusicBee se nalazi među vodećim pozicijama. Svakako tome doprinosi činjenica da je potpuno besplatan za krajnjeg korisnika. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija MusicBee za Windows koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*