PC Image Editor

Objavljeno June 1, 2017 – 13:26 u kategoriji: Programi za obradu digitalnih fotografija
 

PC Image Editor Prikaz Programa

PC Image Editor je besplatan program za obradu digitalnih fotografija. Razlikuje se od svih ostalih programa po svojoj jednostavnosti. PC Image Editor dozvoljava korisnicima da brzo i efikasno obrade svoje fotografije. Iako nema mnogo naprednih opcija kao Photoshop, više je namenjen za početnike. Takođe ima odličnu podršku za skener, a njegov interfejs je sličan MS Paint alatu ali je napredniji.

PC Image Editor ne pokušava da se predstavi kao napredan program za kompleksne operacije sa slikama. Njegove najbolje karakteristike jesu jednostavnost i brzina. Ali ovaj program nudi i neke malo naprednije opcije, bez obzira na to što je besplatan

PC Image Editor je program za amatere ali i za profesionalce koji su u žurbi. On podržava veliki broj formata slika kao što su BMP, GIF, JPG, TIFF, PCX, PNG, TGA, J2K, WMF, EMF, i RAS što dozvoljava korisniku da edituje veći broj slika. PC Image Editor je opremljen sa jednostavnim alatkama za osnovne izmene na fotografijama, ali poseduje i malo naprednije opcije, kao što je na pr. izmena boja na slikama. Korisnik takođe ima opciju dodavanja različitih filtera kao što su Blur, Sharp, Add Noise, Diffuse, Mosaic, Twirl, Emboss i mnogih drugih.

PC Image Editor je odličan izbor ako vam je potreban jednostavan i besplatan program da sa lakoćom i brzo obradite vaše fotografije.

Minimalna preporučena računarska konfiguracija:

  • Hard Disk: Slobodno 100MB ili više
  • Memorija: 1GB RAM memorije
  • Microsoft .Net 4.0
  • Procesor: Najmanja brzina rada procesora – 1Ghz
  • RAM – Najmanje 4GB RAM memorije (Preporučeno: 8GB)

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Vista / Windows 7 / 8 / 8.1 / 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*