Readon TV Movie Radio Player

Objavljeno March 10, 2011 – 12:54 u kategoriji: Internet programi, Video
 

Readon TV Movie Radio Player

Readon Free TV i Radio Player je jednostavan program koji služi za besplatno gledanje TV-a preko Interneta i slušanje radija. Program omogućava pristup velikom broju internacionalnih televizijskih i radio stanica. Iako ne izgleda previše “fensi”, program sadrži zapanjujući broj kanala za gledanje.

Interfejs je jednostavan, sadržaji kao što su TV, radio, filmovi na zahtev i sport uživo uređeni su u tabove. TV i radio stanice su organizovane alfabetno po državama i žanru, a padajući meni dozvoljava korisniku da filtrira rezultate. Korisniku je dovoljno da samo klikne na željeni link a program će u sebi ili u VLC playeru prikazati sadržaj.

Online Help fajl je veoma dobro urađen. Iako veoma jednostavan Readon Free TV and Radio Player ima par dodatnih opcija koji ga dižu iznad nivoa ostalih programa te svrhe. Program dozvoljava čak i pristup kanalima za odrasle ali takođe nudi opciju za zaključavanje istih u slučaju da ne želite drugi da ih vide.

Možda i jedna od najbitnijih opcija jeste i mogućnost snimanja sadržaja upotrebom VLC playera. Ova opcija ne funkcioniše za sve programe ali za većinu nema nikakvih problema. VLC player se instalira zasebno.

Još jedna pohvalna stvar je da među listom programa, jako je malo onih koji nisu u funkciji što kod drugih programa ove namene baš i nije slučaj.

Readon Free TV and Radio Player je besplatan, dolazi u obliku ZIP fajla, a desktop ikonicu postavlja bez pitanja. Veoma se lako i čisto deinstalira. Preporučujemo ga svima onima koji žele da gledaju besplatnu televiziju preko Interneta.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (37 ocena, prosečno: 4.51 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

5 komentara

 1. MIRKO
  November 1, 2012 u 20:18 | Link

  IMATE LI NEKI TV PLEJER HVALA MIRKO A DA IMA PRVA TV !!!

 2. Savo
  December 9, 2012 u 14:23 | Link

  Instalirao sam Readon TV movie Radio player verzija 7.6.0.0,jako sam zadovoljan sa njim. Medjutim od pre nekoliko dana sam izgubio EURO SPORT 1 i 2 na srpskom jeziku i EURO SPORT Velika Britanija. Pored toga nemogu da instaliram VLC plugin. Kako da postupim da bi ih vratio nazad?

  Pozdrav

 3. Nedeljko
  November 25, 2013 u 19:41 | Link

  Zasto ne moze da se instalira?

 4. January 18, 2014 u 22:58 | Link

  Postovani,

  Znate sta? Ja malo pa malo pa Vas hvalim (zasluzili ste svojim radom i trudom), ali ovo je nesto sto ja do sada nisam znao. Ima dosta slicnih programa, ali je ovaj nesto posebno. Instaliracu ga da vidim sta nudi i kako pristupa TV i Radijima. Po Vasem opisu ima dobar interface.

  Hvala Vam,
  s’postovanjem i pozdravom
  mr. Ostojic M.

 5. Miki
  August 5, 2015 u 14:53 | Link

  Instalacijom ovog "Readon TV Movie Radio Player"….koji, receno, i nije tako los…ali instalacijom..pobrisali su mi se sledeci portable programi : RadioSure v. 2.2.1036 i "Glary Utilities (portable)…
  Zasto, nije mi jasno…!!??
  Pozdrav

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*