Revo Uninstaller

Objavljeno January 27, 2011 – 19:02 u kategoriji: Razno, Sistemski programi
 

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller je besplatna inovativna alatka za deinstalaciju programa, mnogo brža i sposobnija nego ugrađena Windows Add/Remove aplikacija. Sa svojim naprednim algoritmom, Revo Uninstaller skenira Vaš računar pre i posle brisanja (uninstall) neke alikacije.

Kada regularna uninstall aplikacija završi svoj posao, lako možete obrisati dodatne nepotrebne fajlove, foldere i registarske ključeve koji obično ostaju posle brisanja aplikacija.

Čak iako imate oštećenu instalaciju, Revo Uninstaller skenira za podacima te aplikacije na hard disku i u Windows registru i na kraju prikazuje pronađene fajlove, foldere i reg ključeve koje možete obrisati. Na taj način Vaš računar će biti oslobođen od đubreta koje ostaje iza programa kada ih deinstalirate na klasičan način.

Posle pokretanja instalacije od svega 1.5 MB, na raspolaganju će vam biti veoma korisni alati. Pokretanjem Revo Uninstaller-a otvara vam se Uninstaller ekran, koji prikazuje ikonice i nazive svih instaliranih programa na vašem računaru. “Pogled” možete menjati u listu ili detaljno ako zahtevate više informacija. Desni klik na ikonicu željenog programa sa liste, daje korisniku listu opcija, od osnovnih kao što su Uninstall ili Remove from list do pretraži u Google-u, prikaži instalacioni folder ili pristupi help fajlu obeležene aplikacije, njen About ekran kao i Update link. Revo takođe poseduje i neke još moćnije alate.

Napredan mod (Advance mode), omogućava pristup registarskom ključu kroz kontekst meni (context menu). Alatka “Tools optimizer” sadrži autorun menadžer, pristupni ekran “Windows Tools”, kao i “Junk File finder/killer” koji služi za pronalaženje i brisanje otpadnih fajlova. Autorun menadžer omočućava podešavanje koje aplikacije će se pokretati sa Windowsom. Windows tools sadrži različite osnovne opcije u jednom, a Junk killer je kao što smo već rekli ubica otpadnih fajlova. “Tools Tracks Cleaner” pristupa čišćenju keš fajlova kao što su browser keš fajlovi kao i “crash memory dump” fajlovi, MS Office čistači, sistem i programska istorija i još monogo toga.

Još jedna zanimljiva opcija ovog fantastičnog programa je “Hunter” koja nudi click-and-drag uninstallaciju i process-killing funkciju bilo koje aktive aplikacije.

Revo Uninstaller definitivno unosi revoluciju u procesu deinstalacije programa na vašem računaru, pa vam stoga toplo preporučujemo da probate ovaj odličan alat.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4.43 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

2 komentara

  1. Milos Stojic
    April 8, 2012 u 10:22 | Link

    Nepobedivi ste. Ako dodje na red REASON, nadam se da ce te da ga uvrstite u svoju ediciju. Pozdrav!

  2. Miloš Stojić
    February 10, 2018 u 16:37 | Link

    Odličan program za detaljno deinstaliranje programa i aplikacija.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*