VDownloader

Objavljeno October 6, 2015 – 10:12 u kategoriji: Internet programi
 

VDownloader

VDownloader je besplatan program za skidanje video klipova sa interneta. Podržava veliki broj online servisa, među kojima su: YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo,Vine, Twitch, Bing, Photobucket, Soundcloud, Flickr itd.

Jedna od prednosti ovog programa je što se navedenim servisima može pristupiti direktno iz panela ovog programa, bez potrebe otvaranja bilo kog browsera.

Ukoliko pretragu budete izvršavali pomoću ugrađene opcije Search, pronađene video zapise program će vam prikazati u vidu thumbnailova sa naznačenim izvorom i download dugmetom.

Do željenog materijala možete da dođete i tako što ćete u adresnu liniju kopirati URL adresu koju ste prethodno pronašli u svom browseru.

VDownloader vam omogućava da snimite video sadržaje u različitim formatima (MP4, MKV, AVI, WMV, MPEG, MOV, 3GP, OGG itd.), kao i da ekstraktujete audio komponente i automatski ih snimite u MP3, AC3, WMA, WAV, FLAC, AAC ili OGG. Pored toga, omogućava vam da prilagodite video materijale i raznim mobilnim uređajima, igračkim konzolama, DVD plejerima i TV prijemnicima.

VDownloader poseduje i dosta drugih korisnih opcija, ali one su nažalost rezervisane za plaćene verzije ovog programa.

VDownloader predstavlja jedan od kvalitetnijih programa za preuzimanje video klipova sa online servisa. Svim korisnicama koji su u potrazi za programom ove vrste preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4.33 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*