Viber dozvolio brisanje poslatih poruka sa telefona sagovornika

Objavljeno November 30, 2015 – 12:46 u kategoriji: Android
 

Viber logo U najnovijoj verziji 5.6.5 Viber je dozvolio brisanje poslatih poruka i sa telefona sagovornika.

Sigurno Vam se milion puta desilo da prilikom dopisivanja preko Vibera, pošaljete neku poruku greškom i da se pojedete živi od nerviranja. U takvoj situaciji, do sada ste mogli samo da obrišete tu poruku sa svog telefona, ali ona je ostajala na telefonu sagovornika, tako da šteta nije mogla biti umanjena.

Izlazeći u susret svojim korisnicima, Viber je rešio da nas ubuduće poštedi takvih neprijatnosti, tako da su sa najnovijim updejtom aplikacije na verziju 5.6.5 uveli opciju da od sada možete da obišete bilo koju poslatu poruku sa svog telefona i sa telefona sagovornika sa kojim se dopisujete.

Fenomelana opcija, zar ne? Mi smo oduševljeni. 🙂

Napomena: da bi ste dobili ovu opciju, morate da updejtujete Viber na najnoviju verziju 5.6.5, a to za Andorid možete učiniti ako kliknete OVDE (pod uslovom da ste ulogovani sa istim Google nalogom kao i na vašem telefonu).

Uputstvo kako da obrišete poslate poruke na Viberu i sa telefona sagovornika:

  1. Uđite u chat u kome želite da obrišite poslatu poruku sa svog telefona i sa telefona sagovornika
  2. Tapnite i držite prstom na poruku koju želite da obrišete
  3. Kada se pojavi meni, izaberite opciju “Delete for everyone”, i to je to, problematična poruka je zauvek obrisana, sa vašeg telefona i sa telefona sagovornika

Ako vam i dalje nije najjasnije, pogledajte primer na slici ispod:
(kliknite na sliku ispod da je pogledate u većoj rezoluciji)

Viber - brisanje poruka i sa telefona sagovornika

Još novosti koji nam donosi Viber u verziji 5.6.5

Osim fenomenalne opcije za brisanje poruka i sa telefona sagovornika, novi Viber 5.6.5 donosi u mogućnosti da šaljemo različite fajlove (do sada su bili dozvoljene samo slike i video klipovi), kao što su prezentacije i dokumenti. Dodir na čuveni “+” tokom dopisivanja, sada vam omogućava da lako delite fotografije, video klipove, svoju lokaciju, doodle sličice, kontakte ili različite fajlove.

Ako ste Apple iOS korisnik, i za vas postoji razlog za osmeh, pošto je Viber dodao alat za brz odgovor u aplikaciju i to je sada dostupno preko notifikacija, dodat je iCloud pristup kao i Spotlight Search za lako slanje fajlova.

Ako niste ažurirali svoj Viber za Android ili iOS aplikacije na najnoviju verziju, možete to da uradite preko Google Play-a ili iTunes App Store-a. Aplikacija je besplatna za preuzimanje i instaliranje na obe platforme.

Napomena: u linku za preuzimanje je verzija Vibera za Android, da prezumete Viber za Aplle iOS ili za PC klinite na linkove ispod:

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Sasa
    November 30, 2015 u 17:40 | Link

    Ovde ste objasnili kako se brisu poslate poruke, ali, kako se u Viber-u brisu primljene poruke i pozivi, dolazni i odlazni?

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*