Winamp

Objavljeno September 6, 2010 – 11:33 u kategoriji: mp3 i Muzički programi
 

Winamp ProWinamp je multimedijalni plejer, što znači da pomoću njega možete slušati muziku u raznim formatima, gledati filmove ili slušati radio putem Interneta. Winamp 5 donosi mnoge novine koje u potpunosti razbijaju sliku o klasičnom medija plejeru koja ga je pratila. Winamp sada ima podršku za AAC enkodiranje, narezivanje CD-ova i robustan sistem za upravljanje fajlovima. Podržava sve prenosne muzičke uređaje, uključujući iPode, pruža mogućnost sinhronizaciji svih fajlova između prenosnog uređaja i pc-a.

Jedna od novina je i to, da dok slušate muziku, ako kliknete na ime izvođača, otvoriće vam se poseban prozor sa srodnim naslovima i sajtovima. Tu je i podrška za Podcasts, sinhronizacije uređaja koja vam omogućava da podešavate sinhronizaciju liste, dok je u toku, kao i stalna podrška za AOL-ov odličan Shoutcast. Novi Bento skin je moderan i osvežavajući, jer donosi potpuno novi koncept u odnosu na nekadšnji izgled Winamp-a.

Ako želite MP3 enkodiranje i full-speed narezivanje CD-ova, morećete da izdvojite 19.95$ za Pro verziju Winamp-a. Ali bez brige, ako vam te opcije nisu neophodne, Winamp će vam sasvim lepo odrađivati posao i kao potpuno besplatna aplikacija. Naišli smo i na neke nedostatke popularnog plejera. Automatsko preuzimanje albuma je u najmanju ruku trljavo odrađeno. A što je još važnije, postoje neki problemi sa stabilnošću programa dok gledate video. Winamp će vas nekada neprijatno iznenaditi i ugasiti se bez ikakvog očiglednog razloga.

Na kraju da rezimiramo, Winamp je i dalje jako kvalitetan multimedijalni plejer, više nego dobro rešenje za većinu prosečnih korisnika, ali za one koji traže perfekcionizam, možda je vreme da se pronađe neko kvalitetnije rešenje.

Preuzmite Winamp na svoj računar klikom na link ispod i napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (18 ocena, prosečno: 4.44 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

16 komentara

 1. Gordana
  June 13, 2011 u 16:12 | Link

  Želela sam da pitam o probemu koji mi se javio nakon instaliranog Winamp programa. Kada kliknem na listu pesama i play, ništa se ne događa. Kao da je "tipka" play neaktivna.

  Unapred se zahvaljujem na pomoći.

 2. June 13, 2011 u 22:57 | Link

  Poštovana Gordana,

  deinstalirajte Winamp sa svog računara, skinite najnoviju verziju programa sa linka iznad, pa instalirajte tu novu verziju. Trebalo bi da problem nestane.

  Srdačan pozdrav

 3. Slobodan
  June 25, 2011 u 08:37 | Link

  Molim Vas, kako da deinstaliram Spyware Terminatora sa XP-a. Da li je moguce da se integrisao u sistem. Kada pokusam brisanje, izlazi mi obavestenje da ne moze da se deinstalira. Pozdrav

 4. June 28, 2011 u 10:59 | Link

  Poštovani Slobodane,

  pokušajte da deinstalirate taj program koristeći Revo Uninstaller.

  Srdačan pozdrav

 5. Slobodan
  June 28, 2011 u 19:21 | Link

  Hvala Vam za savet, pokusacu, a Vama velika zahvalnost za savet i srdacan pozdrav.

 6. Vedran
  August 1, 2011 u 20:32 | Link

  Ne mogu da pustim moju omiljenu pjesmu u winampu, a imao sam dvije reinstalacije kompjutera… Pjesma se zove Usne boje vina.

 7. August 1, 2011 u 20:43 | Link

  Poštovani Vedrane,

  pogledajte u kom je formatu pesma koju želite da pustite. Ovde imate spisak formata koje podržava Winamp: Winamp Supported File Types

  Ukoliko format u kome je vaša pesme nije na toj listi, ne možete je slušati u Winampu. U tom slučaju napišite ovde o kom formatu se radi i mi ćemo Vam preporučiti koji program da koristite da biste je slušali.

  Srdačan pozdrav

 8. Vedran
  August 2, 2011 u 15:43 | Link

  Format je windows media audio file, hvala sto ste odgovorili. Pozdrav

 9. August 2, 2011 u 17:41 | Link

  Pesme u formatu Windows media audio možete bez ikakvih problema puštati u Windows Media Player-u.

  Pozdrav

 10. Vedran
  August 8, 2011 u 13:37 | Link

  Ne radi mi Windows media player, pa odakle da ga donwloadujem?

 11. August 8, 2011 u 15:29 | Link

  Windows Media Player možete preuzeti OVDE.

 12. Nenad KG
  December 5, 2011 u 23:26 | Link

  Kako da ubacim titl, kada gledam film preko Winampa, nema nigde opcija subtitles, a i probao sam da prevucem misem ali onda film nestaje!

 13. December 5, 2011 u 23:32 | Link

  Winamp ne podržava subtitlove, savetujemo Vam da filmove gledate preko GOM video player-a, koji podržava skoro sve formate subtitlova.

 14. Marko
  March 31, 2015 u 19:30 | Link

  Imam problem oko pokretanja faila Winamp-a mi neki accaunt i prikazuje kao invalid url, usput nigde ne kaze kako napraviti taj account, gde i da li moze nakako da se zaobidje? Bukvalno ne otvori Winamp nego odmah kaze invalid url, no email i close. Nemam nijednu drugu opciju, osim close, i uvek isto, na bilo koju pesmu, koje sam najvise skidao u mp3 formatu sa youtube-a.

 15. sladja
  April 28, 2015 u 11:49 | Link

  zasto nece da mi pusti video, tj ima tona ali slike ne? Hvala

 16. Marjan
  January 1, 2017 u 09:42 | Link

  Slušam muziku ali ne znam kako da gledam filmove. Čuje se samo zvuk a slike nema.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*