XnView

Objavljeno July 11, 2017 – 14:05 u kategoriji: Programi za obradu digitalnih fotografija
 

XnView Logo

XnView je besplatan program za pregled, organizaciju i uređivanje slika, a sve se to postiže preko lepo uređenog, modernog korisničkog interfejsa. Kod bilo kakvog posla oko organizovanja slika ili editovanja fotografija ovaj program pomaže korisniku da završi sve brzo i bez poteškoća.

XnView podržava 400 formata fajlova kao što su GIF, BMP, JPEG, PNG, TARGA, TIFF, RAW, MPEG, AVI i mnogi drugi. XnView takođe podržava EXIF i IPTC metapodatke. XnView sadrži alatke kao što su ispravljanje crvenih očiju na fotografijama, isecanje slika, transformacija JPEG formata slike i mnoge druge. Takođe ovaj program omogućava korisniku da napravi slide show sa efektima, da upoređuje slike i podržava skener i digitalne kamere. Sa velikim ugrađenim editorom i pluginom za Photoshop, XnView je savršena alatka za sve fotografe.

XnView je napravljen kao program za pregledanje slika, ali vremenom se postepeno pretvorio u mnogo više. Pored toga što nudi bezbroj načina za prikazivanje slika, uključujuči i slideshow, XnView sadrži veoma korisne alate za uređivanje (editovanje) slika.

XnView Prikaz Programa

Korisnički interfejs kod ovog programa radi kao miks između Windows explorera i veb browsera sa organizacijom uređenom uz pomoć tabova, što olakšava rad sa više fajlova u isto vreme.

Najbolje stvari kod ovog programa su: potpuno je besplatan, omogućava svim korisnicima sve najosnovnije i neke napredne opcije kod uređivanja (editovanja) i organizacije slika, veliki broj podržanih formata i još mnogo toga. XnView je odličan program za normalne korisnike ali i za profesionalne fotografe zbog svojih mnogobrojnih korisnih alata, naprednih opcija, ali i zbog jednostanosti i lakoće korišćenja.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 2000 / XP / Vista / 7 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*